Secondary Adv

Lesh guri KR P, Pro Gips

Pro Gips

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Lesh Guri KR P Termo+ze-izolim-Knauf Insulation KR P, 75 kg/m³

Pllakë izoluese univerzale, gjysëm e fortë nga pambuku guror

Koefiçienti i përçueshmërisë termike ? = 0,035W/mK

Material që nuk digjet, klasa e mosdjegjes A1

Fushate zbatimit: Mbrojtje termike, akustike dhe kundër zjarrit: e konstruksioneve metalile (si mbushje në mes të elementeve të profileve të çelikut) · mureve montuese ndarëse me kërkesë të rritur të rezistencës ndaj zjarrit · pjesëve të konstruksionit me kërkesa të rritura ndaj performancës akustike

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme