Secondary Adv

Boje per fasade Mineralalaktiv me menaxhim optimal te lageshtires, Knauf Albania

Knauf Albania

 Përshkrimi

BOJË PËR FASADË MINERALAKTIV

Bojë për fasadë Hybrid me menaxhim optimal të lagështirës

 

Ne sistem me grafiaton me gërvishtje MineralAktiv, boja për fassadë minerale ofron mbrojtjen më të lartë ndaj algave dhe këpurdhave dhe mykut dhe ofron kështu një fasadë të pastër, pa shenja, për një kohë shumë të gjatë.

 

Boja për fasadë MineralAktiv është e parapërgatitur në kovë, por njëkohësisht pa konservues biocidi.

 

Boja për fasadë MineralAktiv mund të vendoset me furçë, rrul apo të spërkatet mbi sipërfaqet e mëposhtme:

• Mbi grafiato me gërvishtje MineralAktiv

• Mbi suva finale minerale

• Mbi suva finale organike

• Mbi suva silikate (p. sh. Kati S)

• Mbi suva rinovuese

• Mbi bojra të vjetra me bazë silikati

Produkte te ngjashme