Secondary Adv

Mase stukuese me baze gipsi per sistemet e thata me shirit fugembulues, Knauf Albania

Knauf Albania

 Përshkrimi

KNAUF FUGENFÜLLER LEICHT

Masë stukuese me bazë gipsi për stukimin me dorë të sistemeve të thata me shirit fugëmbulues.

 

Fugenfüller Leicht është një masë stukuese me bazë gipsi për:

 

• Stukimin me dorë të fugave të pllakave të gipsit me brinjë HRAK (seksion brinje gjysëm rrumbullakët, gjysëm e drejtë) HRK (seksion brinje gjysem rrumbullakët) AFT (brinjë të shkallëzuara të drejta) dhe AK (seksion brinje e drejtë). Stukimi kryhet gjithmonë sëbashku me shiritin fugëmbulues.

 

• Ngjitjen e pllakave të gipsit dhe pllakave termike me polisterol në mur, ne sipërfaqe të rrafshta

• Ngjitjen dhe stukimin e eleve këndore

 

Karakteristikat:

 

• Përzierje e gatshme në formë pluhuri

• Me bazë gipsi

• Nuk formon topa gjatë përzierjes

• Konsistencë kremoze dhe e butë

• Veçanërisht e lehtë për tu përpunuar

• Aftësi e lartë ngjitëse

• Frytshmëri të lartë

• Fortësohet shpejtë

• Kohë e mjaftueshme përpunimi

• Rezistente ndaj lagështirës

Produkte te ngjashme