Secondary Adv

Dritare kontrolli Knauf per gjithe sistemet e tavanit dhe mureve, Knauf Albania

Knauf Albania

 Përshkrimi

KNAUF PREZANTON PER JU DRITARE KONTROLLI

 

Dritare kontrolli për të gjitha sistemet e tavanit dhe mureve pa kërkesa fiziko-ndërtimore.

Dritare kontrolli për tu montuar në mure (mure ndarëse, Veshje muri dhe mure masive) dhe tavane të varura.

 

Për të gjitha trashësitë e pllakave me trashësi nga 10 deri 25 mm.

Përbëhet nga një korrnizë alumini të eloksuar me kapak të brendshëm që hapet dhe çmontohet komplet me një pllakë Knauf Diamant të ngjitur (për dritare me dimensione 200×200 deri 600×6000).

 

Me pllakë Knauf Diamant të vidhosur pa profil përforcues (për dritare me dimension deri në 800×800) si dhe me profil përforcues (për dimensione > 800×800) dhe një siguresë mbajtëse për kapakun.

Produkte te ngjashme