Secondary Adv

Sistem dere rreshqitese brenda ne mur Pocket Kit, Knauf Albania

Knauf Albania

 Përshkrimi

KNAUF ofron për ju - POCKET KIT

 

Sistem dere rrëshqitëse për tu montuar në sistemin e mureve me konstruksion metalik.

Me sistemin e dyerve rrëshqitëse Pocket Kit, Knauf ngren standartin e ndërtimit cilësorë në banim.

 

Sistemi i derës rrëshqitëse Pocket Kit lejon derën të rrëshqasë brenda në mur pa problem.

Dyert rrëshqitëse janë ekstremisht kursimtare të hapsirës, pasi për hapjen e tyre përdoret hapsira e brendshme e murit.

_________________________________________

Dyert rrëshqitëse të montuara brenda në muret me konstruksion metalik gjejnë përdorimin e shumëllojshëm të tyre në praktikë:

 

Në ambjente banimi individuale ose të përbashkëta

Në ambjentet e gjumit në hostele

Në korridore dhe ambjente spitali dhe dhoma shërbimi për pacientë

Në ambjente mësimdhënie

Në ambjente për zyra

Produkte te ngjashme