Secondary Adv

Pllake gipsi per mbrojtje nga rrezet Knauf Safeboard, Knauf Albania

Knauf Albania

 Përshkrimi

Knauf Safeboard jane pllaka gipsi në përputhje me normën DIN EN 520 me karakteristikën shtesë të mbrojtjes nga rrezet. Bërthama e gipsit për t’u dalluar nga pllakat e tjera, ka ngjyrë të verdhë.

 

Fusha e përdorimit

Pllakat rrezembrojtëse Safeboard përdoren ne ambientet e grafive në klinikat mjekësore dhe në spitale. Dihet që ambientet e grafive kërkojnë një mbështjellje kundër rrezeve për të mbrojtur ambientet që ndodhen aty pranë.

Knauf sistemet rrezembrojtëse me Safeboard e gjejnë përdorimin e tyre në fushën diagnostikimit dhe terapisë me fuqi të ulët rrezatimi.

 

Karakteristika:

- Mbrojtje ekonomike nga rrezatimi

- Pa shtresë plumbi

- Peshë e lehtë në krahasim me pllakat me shtresë plumbi

- Mbrojtje nga zjarri e ndërthurur me mbrojtje nga rrezatimi edhe për tavane të varura

- Zë-izolim shumë i mirë

- Liri në krijimin e formave

- Përpunim i thjeshtë

- Depozitim i thjeshtë meqenëse pllaka nuk ka përmbajtje plumbi

Produkte te ngjashme