Secondary Adv

Pllake fiber gipsi per dysheme Knauf Vidifloor, Knauf Albania

Knauf Albania

 Përshkrimi

KNAUF VIDIFLOOR

Dyshemetë e thata me pllaka fibër-gipsi Vidifloor nga Knauf ofrojnë një zhvillim të mëtejshëm të teknologjisë së dyshemeve.

Bërthama fibër-gipsi e këtyre pllakave realizon izolim më të mirë ndaj zhurmave nga goditjet, termoziolim më të mirë dhe mbrojtje nga zjarri.

Mbi pllakat Vidifloor mund të shtrohen pothuajse çdo shtresë përfundimtare si: shtresa prej PVC-je, linolenium pasi shtresa është stukuar të paktën 2mm me stukon për dysheme Nivellierspachtel; pllaka qeramike me dimension max. 30x30; parkete ose parkete mozaik.

Fushat e përdorimit: apartamente banimi; shkolla, spitale.

Produkte te ngjashme