Secondary Adv

Pllake gipsi me izolim maksimal akustik Sonicboard, Knauf Albania

Knauf Albania

 Përshkrimi

BËNI REALITET DËSHIRAT TUAJA PA SHQETËSUAR ASKËND ME SONICBOARD

Muret e brendshme të zhurmshme janë një telash për të gjithë. Me një sistem inovativ, entuziast mund ta korrigjojmë këtë dhe të zvogëlojmë ndotjen e zhurmës deri në tre decibel.

 

Por kush mund ta bëj të mundur këtë ?

Zgjidhjen e gjeni tek KKNAUF.

 

Kjo është bërë e mundur nga Panelet e Izolimit të Zërit me #Sonicboard .

Në pamje të parë, ato vështirë se ndryshojnë nga tabelat e tjera të drywall:

Ato janë në dispozicion në formatet 60 x 200 dhe 125 x 200 centimetra, përbëhen nga një bërthamë gipsi, e cila është e mbuluar me karton, dhe kanë një trashësi vetëm 12.5 milimetra.

Falë saj, pllaka është më e vështirë të lëkundet. Kjo zvogëlon tingullin deri në tre decibel në krahasim me panelet standarde.

 

Nëse do të dëshironit të arrini të njëjtin efekt me një mur me tulla, do të duhet të dyfishoni gjerësinë e tij - dhe gjithashtu do të humbisni hapësirë të vlefshme.

 

Në retrospektivë, kjo nuk është vështirë se është një zgjidhje e mundshme gjithsesi.

Kur bëhet fjalë për përdorime të mundshme, panelet Sonicboard nuk janë në asnjë mënyrë inferiorë ndaj tabelave të zakonshme të gipsit: Ato janë të përshtatshme për veshjen e mureve dhe tavanit në një nënstrukturë kur konvertohen në një papafingo dhe për varjen nga tavanet nën tavanet e trarëve të papërpunuar ose prej druri.

Si veshje në muret e brendshme pa ngarkesë, ato krijojnë një sipërfaqe të sheshtë, si një veshje ato fshehin instalime të padobishme, dhe me një ndërtim në të dy anët ata veçojnë një hapësirë shtesë.

Produkte te ngjashme