Secondary Adv

Pllake per fasade me izolim superior Knauf Guardex, Knauf Albania

Knauf Albania

 Përshkrimi

KNAUF PARAQET PER JU PLLAKA "GUARDEX"

Pllakë për Fasad, e pa djegshme, ekologjike si dhe rezistente ndaj ujit dhe mykut duke ofruar izolim superior.

 

Avantazhet e veçanta:

 

- Përdorim universal

- Qëndrueshmëri e lartë për mure të larta, ngarkesa fiksimi më të mëdha dhe sipërfaqe më të forta

- Material i pa djegshëm me strukturë të tillë që siguron qëndrueshmëri në raste zjarri

- Izolim i lartë akustik falë materialit special

- E lehtë në përdorim , mund të përkulet e prihet lehtë

- Absorbim i vogël i ujit si dhe stabilitet dimensional në bymim dhe tkurrje nga ndryshimet e kushtet atmosferike

Produkte te ngjashme