Secondary Adv

Panel per izolim EPS F 100, Thermalite

Thermalite
Panel per izolim EPS F 100

Shfaq kontaktet

 Pershkrimi

EPS F 100 (Polisterol për termoizolimin e fasadave). Është polisterol termoizolues me ngjyrë të bardhë prej polisteroli vetëshues. Përdoret në ndërtim për termoizolimin e fasadave, por mund të përdoret edhe për izolim mes mureve etj. Ofron rezistencë të lartë në shtypje dhe është rezistent ndaj thithjes së lagështisë (hidrofob).

Dergoni kerkese kompanise:

Produkte te ngjashme