Secondary Adv

Pllake polisterol EPS 150F, Thermalite

Thermalite
Pllake polisterol EPS 150F

Shfaq kontaktet

 Pershkrimi

EPS 150 (Polisterol me rezistencë në shtypje 150 Kpa). Është polisterol me rezistencë të lartë në shtypje. Ky material prodhohet me teknologjinë e presimit dhe përdoret kryesisht për realizim të modeleve dekorativ. Mund të përdoret edhe në termoizolim tarracash, dyshemesh, mes mureve, themele, kollona, termoizolues për fasada. Në rast të aplikimit për termoizolim fasade, ky polisterol duhet të jetë vetëshues.

Dergoni kerkese kompanise:

Produkte te ngjashme