Secondary Adv

Panele polisteroli EPS 200F, Thermalite

Thermalite

Pershkrimi

EPS 200 (Polisterol me rezistencë në shtypje 200 Kpa). Është polisterol me rezistencë shtypje mjaft të lartë. Ky material prodhohet me teknologjinë e presimit dhe përdoret për artikujt dekorative. Mund të përdoret edhe në termoizolim tarracash, dyshemesh, mes mureve, themele, kollona, termoizolues për fasada. Në rast të aplikimit për termoizolim fasade, ky polisterol duhet të jete vetëshues.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme