Secondary Adv

Termopllake per izolim EPS F 120 , Thermalite

Thermalite

Pershkrimi

EPS F 120 (Polisterol për termoizolimin e fasadave). Është material termoizolues me ngjyrë të bardhë prej polisteroli vetëshues. Përdoret në ndërtim për termoizolimin e fasadave, por mund të përdoret edhe për izolim mes mureve etj.

EPS F 120 ka përcjellshmëri termike shumë të ulët dhe realizon termoizolim përfekt, është hidrofob, dendësi homogjene në të gjithë masën, qëndrueshmëri dimensionale në kohë dhe gjatë ndryshimeve të temperaturës, veti shumë të mira akustike, rezistencë të lartë në shtypje.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme