Secondary Adv

Termopllake per izolim ne cati te rrafshta EPS F 100, Thermalite

Thermalite

Pershkrimi

EPS F 100 (Polisterol për termoizolimin e fasadave). Është polisterol termoizolues me ngjyrë të bardhë prej polisteroli vetëshues. Përdoret në ndërtim për termoizolimin e fasadave, por mund të përdoret edhe për izolim mes mureve etj. Ofron rezistencë të lartë në shtypje dhe është rezistent ndaj thithjes së lagështisë (hidrofob).

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme