Secondary Adv

Perde ajri me ventilatore Vortice, Albaelettrica

Albaelettrica

 Përshkrimi

Perde ajri Vortice

 

Perde Ajri

Rryma maksimale e thithur: 0,70 A

Fuqia e thithur (shpejtësia e parë): 110 W

Fuqia e thithur në maksimumin e shpejtësisë: 160 W

Numri i shpejtësive: 2

Temp. e ambientit për operim të vazhduar: 30oC

Frekuenca : 50 Hz

Tensioni: 230 V

Pesha: 10 Kg

Shpejtësia e ajrit në maksimumin e shpejtësisë: 11 m/s

Shpejtësia e ajrit në minimumin e shpejtësisë: 9 m/s

Përhapja maksimale e ajrit: 1400 m3/h

Rrotullime për minutë (RPM) max.: 1450

Rrotullime për minutë (RPM) min.: 1400

 

Përshkrimi

- Paneli ballor i përbërë prej materiali alumin i satinuar, ngjyrë argjend, dhe grila ajri të përbërë nga 9 seksione horizontale alumini të lëmuar. Pjesët anësore janë të përbëra nga material çelik i presuar, ngjyrë e zezë. Kurse kapset fundore të përbërë me material rrëshirë termoplastike ABS, ngjyrë e zezë.

- Gjerësia nominale e pajisjes: 900 mm.

- Motor AC me zgjatues dopio bosht dhe mbrojtje ndaj mbingarkesave termike.

- I pajisur me 2 ventilatorë tagencialë të përbërë me rrëshirë termoplastike.

- Telekomandë IR (infra-red) me opsione për përzgjedhjen e shpejtësisë dhe buton On/Off.