Secondary Adv

Njesi e jashtme kondicionimi multisplit Inverter Flexy Hokkaido, Albaelettrica

Albaelettrica

 Përshkrimi

Njesi e jashtme kondicionimi multisplit Inverter Flexy Hokkaido

 

Linja Flexy Multisplit DC Inverter për kondicionimin e ambienteve të shumta. Një njësi e jashtme e vetme kondicionon deri në 5 dhoma, dhe duke u kombinuar me njësitë e brendshme integrohet në çfarëdo lloj dekori shtëpie. Njësitë e jashtme janë të pajisura me teknologjinë Sine Wave Inverter Technology 180° e cila redukton nivelin e zhurmave dhe rrit efiçiencën e energjisë në frekuenca të ulta.