Secondary Adv

Kasete tavanore Inverter 60x60 Flexy Line Hokkaido, Albaelettrica

Albaelettrica

 Përshkrimi

Kasete tavanore Inverter 60x60 Flexy Line Hokkaido

 

2 kapacitete: 3.51 ~ 5.00 kW

I vogël dhe i përshtatshëm

Integrim i thjeshtë brenda tavanit

Shpërndarje e ajrit deri në 360 °

Kuti elektrike e integruar brenda trupit

Disponibël për integrimin e ajrit të jashtëm

Vendosje e kompesimit të sondës brenda dhomës së temperaturës në ngrohje (në bordin e kontrollit)

Vendosje e parametrave të operimit të ventilatorit në ngrohje

Vendosje e shpejtësisë së ajrit (turbo) për instalimin në tavane të larta

Wi-Fi (optsonale)

Programues kohor (javor)

Rivendosje e pozicionimit të fletëve të ajrit

Autorestart

Modaliteti Turbo

Pompë e kullimit të kondesës