Secondary Adv

Kondicioner inverter kanalor Flexy Line Hokkaido, Albaelettrica

Albaelettrica

 Përshkrimi

Kondicioner inverter kanalor Flexy Line Hokkaido

 

6 kapacitete: 3.51 ~ 15.82 kW

Mundesi rikuperimi i ajrit nga prapa dhe poshtë në varësi të kërkesave të instalimit

Lartësi prej vetëm 210 mm për modelet nga 3.51 në 5.28 kW

I disponueshëm për integrimin me ajrin e jashtëm

Kuti elektronike e ndarë prej trupit të kondicionierit

Pompë kullimi i kondesës

Komandim i alarmit dhe Terminalit on / off

Wi-Fi (opsionale)

Programues kohor (javor)

Lehtësi në përdorim dhe mirëmbajtje

Autorestart

Dizajn kompakt