Secondary Adv

Kondicioner mural Inverter me ventilim 3D A++ Flexy Line Hokkaido, Albaelettrica

Albaelettrica

 Përshkrimi

Kondicioner mural Inverter me ventilim 3D A++ Flexy Line Hokkaido

 

5 kapacitete: 2.34 ~ 7.03 kW

Klasi i energjisë në ftohje dhe ngrohje: A ++ / A +

Ventilim 3D me një rang të gjerë të shpërhapjes së ajrit

Dopio inklinim i motorrizuar i fletëve

Shpërhapje bi-direksionale në varësi të modalitetit të operimit

12 shpejtësi ventilatori (ventilator me kontroll DC Inverter)

Wi-Fi (opsionale)

Programues kohor (javor)

Modalitet Turbo

Gamë e gjerë e difuzionit të ajrit

Filtër BIO