Secondary Adv

Kondicioner portabel monobllok Coolbox Hokkaido, Albaelettrica

Albaelettrica

 Përshkrimi

Kondicioner portabel monobllok Coolbox Hokkaido

 

Dizajn modern

Freski në verë dhe ngrohje në dimër (me rezistencë elektrike)

5 shpejtësi ventilimi në ftohje

Panel kontroll me ekran dhe pulsues me ndjeshmëri të lartë, i cili mundëson shfaqjen dhe rregullimin e të gjithë parametrave të funksionimit

Bllokim automatik i funksioneve operative në rast keqfunksionimi

Tub i zgjeruar për largimin e ajrit, për përdorim gjatë natës

Telekomandim me rreze infra të kuqe