Secondary Adv

Kondicioner mural monosplit per ambiente rezidenciale DC Inverter Hokkaido, Albaelettrica

Albaelettrica

 Përshkrimi

Kondicioner mural monosplit per ambiente rezidenciale DC Inverter Hokkaido

 

Dizajn dhe teknologji e avancuar

Produkti per kedo qe po kerkon nje dizajn te ri dhe terheqes . Sistemi i ri per futjen e ajrit, kondicioneri monosplit mural V-DESIGN DC inverter, eshte i pershtashem vecanerisht per instalimin ne dhoma me mobilje High-Tech. Tekonologjikisht, V-DESIGN ka standarte te larta te cilesise se ajrit dhe energjise se kursimit.Aplikacioni i ri i dedikuar u lejon ju qe te kini ne dore te gjitha karakteristikat, duke e bere V-DESIGN frontin e ri per ambientet rezidenciale dhe komerciale. I DISPONUESHEM NE TRE NGJYRA TE NDRYSHME!

 

1. Funksionim Turbo:te lejon te arrish shume shpejt temperaturen e deshiruar

2. Auto Brightness:kur drita e dhomes eshte e mbyllur, ekrani erresohet ngadale pas 5sec, shpejtesia e ventilatorit reduktohet dhe sinjalizuesi shkon ne qetesi. Kur ndricimi kthehet ne dhome , keto funksione rinisin si me pare

3. Kohues: ju mund ta vendosni kohen e ndezjes dhe te fikjes ne cdo moment gjate 24 oreve

4. Distribucion 3D i ajrit: lejon nje shperndarje uniforme te ajrit ne dhome

5. :Ruajtja e pozicionit te fleteve te ajrit : lejon qe deflektori horizontal te ruaje te njejtin kend anim qe kemi perdorur heren e fundit

6. Filtrat me intensitet te larte : heq pluhrat dhe pastron ajrin deri ne 80%

 

Dizajni Ekskluziv

Kur kondicioneri V-DESIGN Wall DC Inverter eshte ne pune, ai zgjeron shperndarjen e ajrit, per te permiresuar efikasitetin e energjise. Dizajni i cili eshte bere per te fshehur mekanizmin e brendshem, duke siguruar elegance dhe pasterti ne cdo moment.

 

Efekti i Dritave

Gjate provesit V-DESIGN Inverter DC aktivizon dy drita per te treguar qe eshte ne pune: drita blu per ftohjen, drita portokalle per ngrohjen.

 

Instalimi i Thjeshte dhe Mirembajtja

Dizajni modular i V-DESIGN jep lehtesi ne te gjitha funksionet e mirembajtjes, cmontim dhe pastrim. Tubi i kullimit karakterizohet per fleksibilitetin e tij dhe dy mundesi aplikimi (djathtas dhe majtas).