Secondary Adv

Astar me baze rezinash akrilike per fushat sportive PRIMER 880, DEUTSCHCOLOR

DEUTSCHCOLOR

 Përshkrimi

Astar me baze rezinash akrilike per fushat sportive PRIMER 880

Astar me bazë rezinash akrilike në dispersion ujor, për trajtimin e fushave sportive.

 

Karakteristikat:

-Astar për ambiente të brendshme dhe të jashtme me bazë rezinash akrilike.

-Primer 880 ka ngjitshmëri shumë të mirë dhe jetëgjatësi.

-Ka rezistencë të lartë ndaj kushteve të ndryshme të motit.

-Produkti ka veti shumë të mira ngjitëse si në sipërfaqe të reja ashtu edhe në ato të paralyera.