Secondary Adv

Boje hidromat per perdorim te brendshem me veti zbardhuese Hydro O2, DEUTSCHCOLOR

DEUTSCHCOLOR

 Përshkrimi

Boje hidromat per perdorim te brendshem me veti mbuluese dhe zbardhuese

 

Karakteristikat e produktit:

-Bardhësi vezulluese

-Sipërfaqe të lëmuar mat

-Gjendet në 2 baza, W dhe P

-Mbulueshmëri e shkëlqyer

-Aplikim i lehtë dhe cilësi të mira nivelimi