Secondary Adv

Boje me baze solventi per siperfaqe druri me efekt metalik, DEUTSCHCOLOR

DEUTSCHCOLOR

 Përshkrimi

Boje me baze solventi per siperfaqe druri me efekt metalik

 

Karakteristikat e produktit:

-Nivet të ulët aromash

-Aftësi të mira mbuluese

-Qëndrueshmëri në nivel maksimal

-Rezistencë relativisht të lartë në gërvishtje

-Rezistencë të lartë ndaj agjentëve atmosferikë

-Pigmente që penetrojnë thellë në sipërfaqen e drurit

-Aftësi ngjitëse dhe kohë relativisht të shkurtër tharjeje

 

Rekomandimet për përdorim

Ky produkt është ideal për përdorim të brendshem në të gjitha produktet e drurit, duke përfshirë: mobiljet, kabinetet, dyert, dyshemenë dhe veshjet e ndryshme të këtyre produkteve.