Secondary Adv

Boje plastike ekonomike per perdorim te brendshem me veti mbuluese dhe niveluese, DEUTSCHCOLOR

DEUTSCHCOLOR

 Përshkrimi

PICASSO J’ADORE

Bojë plastike ekonomike për përdorim të brendshëm me veti të mira mbuluese dhe niveluese.

 

Karakteristikat:

-Efekt mat

-Gjendet ne 2 baza W dhe P

-Ngjitje e forte dhe tharje e shpejte

-Veti te mira punueshme¨rie dhe niveluese

-Mbulueshmeri dhe bardhe¨si shume¨ e mire

-Pranon 1500 cikle larjesh 30 dite¨ pas aplikimit

 

Rekomandimet për përdorim:

Perdoret ne te gjithe muret dhe tavanet te cdo lloj ambienti te brendshem, dhoma gjumi, tualete, dhoma ndenje, ambiente zyrash, sherbimesh etj.