Secondary Adv

Shtrese perfundimtare boje per fasade organike Sto-Ispolit K, Sto Albania Comtek

Sto Albania Comtek

 Përshkrimi

Shtrese perfundimtare e fasades organike, vjen ne granulometri te ndryshme. Perdoret ne muratur, sistem termoizolimi kapot dhe ne fasade te ventiluar. Permbush normat europiane EN 15824. Eshte e gatshme per tu punuar, shume rezistente ndaj ujit, shume e pershkrueshme ndaj avujve te ujit, rezistente ndaj kushteve ekstreme atmosferike, flexible dhe i reziston ngarkesave mekanike. Ka rezistence te madhe ndaj goditjes dhe nuk krijon carje. Fale filmit mbrojtes qe ka ne brendesi Sto-Ispolit K eshte ne gjendje te parandaloje krijimin e kerpudhave dhe algave ne fasade. Sto-Ispolit K ofron shumellojshmeri ngjyrash dhe ka stabilitet te larte te ruajtjes se njgjyres.

Aplikohet: me pompe ose me shpatull.