Secondary Adv

Llac mbushes per murature, suvatim Suva Mix-5, Granitis

Granitis

 Përshkrimi

Llac mbushes per murature, suvatim Suva Mix-5

 

Eshtë një produkt special me bazë çimento, gëlqere e hidratuar dhe përbërje të tjera speciale.

PERDORIMI: Përdoret si material lidhës për llaç mbushës me makineri ose me dorë për ambjente të brendshme dhe të jashtme, njëkohësisht edhe për muraturë. Punohet në kushte atmosferike të përshtatshme në temperaturë 5- 35 C.

 

PREGATITJA: Merret një thes Suva Mix-5 dhe futet në betoniere, hidhet ujë sipas vlerësimit dhe 5-6 lopata rërë lumi ose rërë guri gëlqeror me granulometri të seleksionuar. Materiali përzihet mirë derisa të përfitojmë një masë homogjene. Sasia e ujit do të hidhet në varësi të rërës që do të përdoret.

KONSUMI: Për 1m rërë, hidhen 10 thasë 25kg Suva Mix-5. Në një betoniere 0.10m hidhet 1 thes produkt 30kg.

RUAJTJA: Materiali ruhet deri 9 muaj kur mbahet në vend të thatë dhe ambalazhim të pahapur fabrike.

Produkte te ngjashme