Secondary Adv

Ngjites akrilik per pllaka Regina Acrylic, Granitis

Granitis

 Përshkrimi

Ngjites akrilik per pllaka Regina Acrylic

 

Ka në përbërje të saj, pluhur kuarcor, çimento gri dhe aditivë special. Përdoret për ngjitjen e pllakave qeramike, pllakave të porcelanit dhe gres në ambjente të brendshme dhe të jashtme. Përpara përdorimit të saj, sipërfaqja duhet të jetë e pastër nga pluhurat dhe yndyrnat. Përdoret me malle metalike të dhëmbëzuara duke e përhapur produktin në mënyre të njëtrajtshme.

 

PREGATITJA: Një thes kollë akrilike hidhet në një enë dhe përzihet me 6.5-7 litra ujë të pastër. Përzihet me përzierës elektrik me 300 xhiro në min derisa të përfitojmë një masë homogjene. E lëmë të pushojë për 5 min pastaj e përziejmë përsëri. Koha e mpikjes në enë është rreth 4 orë. Punohet në kushte atmosferike të përshtatshme në temp 5 -35 C.

KONSUMI: 3-5 kg/m në varësi të llojit të pllakës dhe sipërfaqes ku do të ngjitet.

PAKETIMI: Në thes 25kg.

REZISTENCA: Duron në temp -30 °C deri +90°C. Materiali ruhet për 9 muaj në ambjent të thatë me ambalazhim të pahapur fabrike.

Produkte te ngjashme