Secondary Adv

Kuti nderlidhjeje per platforme peshimi, M&M Topuzi

M&M Topuzi

Pershkrimi

Junxtion – Box  1

Kuti nderlidhjeje per platform peshimi e perbere me 4 sensore.  Strukture ne INOX  Industrial.  I pershtatshem per ambjente pune ku lageshtia dhe dendesia e pluhurit jane ne vlera te medha.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme