Secondary Adv

Peshore elektronike tryeze , M&M Topuzi

M&M Topuzi

 Përshkrimi

Peshore tryezash, shume praktike per perdorim komercial. Solide dhe ergonomike. Me dopio ekran, i lidhur me printuesin memorizon deri ne 15 peshime pararendese. Punon me ushqim te jashtem ose me bateri te brendshme te rikarikueshme, deri ne 40 dite autonomi.

Produkte te ngjashme