Secondary Adv

Tregues peshe me performance te larte, M&M Topuzi

M&M Topuzi

Pershkrimi

Tregues peshe me performance te larte, model Dwfl

Karakteristikat e tij : Performance te larte kundrejt nje cmimi konkurues ne treg. Lehtesi ne perdorim. Fale funskioneve qe mund te marre e bejne te pershtatshem ne shume fusha te industries. Versioni standart I pajisur me stafe mbajtese per instalim ne mur  ose siper tavolines.  Tastiere e papershkueshme nga uji, me 5 taste. 

Ekran LCD, me 6 shifra nga 20 mm. SHenja treguese te funksionit aktiv. Furnizim me energji te brendshme me ane te baterive te rikarikueshme, jo statike ne tregues. Ushqim I jashtem jo me shume se 12 volt. 

Opsione ne kohen e porosise per lidhje me printer termik, porta RS 232 dhe RS 485 per lidhje dhe konfigurime me kompiuter .

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme