Secondary Adv

Kondicioner mural A++ me dizajn kompakt Fujitsu, Superior Klima

Superior Klima

 Përshkrimi

Kondicioner mural A++ me dizajn kompakt Fujitsu

7000-14000BTU/h

A++ rendiment I larte dhe compact design . SEER=7 .

Konsumi I energjise duke filluar nga 78w.