Secondary Adv

Kondicioner mural A++ me sensor levizje Fujitsu, Superior Klima

Superior Klima

 Përshkrimi

Kondicioner mural A++ me sensor levizje Fujitsu

9000deri 12000 BTU/h

A+++ qe punon deri ne -20°C me SEER =8.5 .

I pajisur me sensor levizje I cili redukton energjine e konsumuar ne se ne ambient nuk ka njerez per nje kohe te caktuar.

I fuqishem Elegant dhe Inteligjent njekohesisht

Konsumi I energjise duke filluar nga 140W