Secondary Adv

Kondicioner rezidencial per vendosje ne mur A++ Fujitsu, Superior Klima

Superior Klima

 Përshkrimi

Kondicioner rezidencial per vendosje ne mur A++ Fujitsu

9000 deri 14000BTU/h

A++ pajisja me e mire ne treg 

modeli Dysheme kompakte dhe elegante 

Me 2 difuzor ajri

SEER=7 me konsum energjie duke filluar nga 136w