Secondary Adv

Kondicioner inverter me sensore prezence A+++ Daikin Emura, Daikin SmartClima

Daikin SmartClima

 Përshkrimi

Kondicioner inverter me sensore prezence A+++ Daikin Emura

Me çmime ndërkombëtare për dizajn – iF dhe Reddot

Për ngrohje, ftohje dhe pastrim të ajrit me një klasë të efikasitetit të energjisë deri në A+++

Sensori intelegjent i prezencës zbulon se ku ndodheni dhe ju mbron nga rrymat e ajrit

Produkte te ngjashme