Secondary Adv

Kondicioner mural inverter me dizajn me ngjyra Daikin Stylish, Daikin SmartClima

Daikin SmartClima

 Përshkrimi

Kondicioner mural inverter me dizajn me ngjyra Daikin Stylish 

Kondicioner me stil, me 4 ngjyra: e bardhë, e zezë, e argjendët dhe dru i zi

Dizajn kompakt i përshtatshëm për çdo të enterier

Ju mund të menaxhoni me Stylish përmes smartfonit tuaj

Teknologjitë e zgjuara të zhvilluara nga Daikin sigurojnë performancën më të mirë dhe më të besueshme

Produkte te ngjashme