Secondary Adv

Kondicioner mural me nivel te ulet zhurme A++ R32 Daikin Sensira, Daikin SmartClima

Daikin SmartClima

 Përshkrimi

Kondicioner mural me nivel te ulet zhurme A++ R32 Daikin Sensira

Efikasiteti deri në A++

Agjent ftohës Revolucionar R-32

Kurseni energji, emetim më të ulët dhe niveli i zhurmës i redukturar

Mund të menaxhohet nëpërmjet Daikin Online Controller

Produkte te ngjashme