Secondary Adv

Njesi kondicionimi me montim ne mur Inverter A+++ Daikin Ururu Sarara, Daikin SmartClima

Daikin SmartClima

 Përshkrimi

Njesi kondicionimi me montim ne mur Inverter A+++ Daikin Ururu Sarara

Zgjidhje premium për ngrohje, ftohje, lagështim, heqje lagështie, ajrosje dhe purifikim të ajrit

Njësi me montim në mur -Etiketë efikasiteti energjie A+++

 

Kontroll nga çdo vendndodhje me aplikacion (opsional)

Produkte te ngjashme