Secondary Adv

Shirit me ngjitje per izolim fugash, cepash, Rofix Albania

Rofix Albania

 Përshkrimi

Shirit me ngjitje per izolim fugash, cepash

RÖFIX AS 911

Shirit izolues me ngjitje

 

- Rezistent ndaj alkaleve

- I papërshkueshëm nga uji

 

Përshkrimi i produktit

 

Shirit ngjitës butilik me elasticitet të përhershëm dhe i papërshkueshëm nga uji arrin një lidhje të shkëlqyer më të gjitha matërialet mbajtëse të përdorura poshtë pllakave, si dispersion polimeri dhe mineralë,hidroizolues fleksibël dhe rezinë izoluese reaktive.

Per izolimin e cepave dhe fugave nën shtresa qeramike në dhoma të lagura dhe me lagështi.

Me kusht që sipërfaqet të ngjiten. Kërkohet astar i përshtatshme!

Produkte te ngjashme