Secondary Adv

Fino modeluese me strukture Rofix Sisi Putz Kreativ, Rofix Albania

Rofix Albania

 Përshkrimi

RÖFIX SISI-PUTZ KREATIV

Fino me strukturë

 

- Rezistencë e lartë ndaj ujit (Efekti lotus)

- Qëndrueshmëri e lartë ndaj kushteve atmosferike

- Rezistent ndaj shiut të rrëmbyeshëm

 

Përshkrimi i produktit

Fino modeluese, e qëndrueshme ndaj motit, për fasadat e suvasë dhe ato me izolim termik, sipërfaqe natyrale të parregullt.

 

Baza materiale

Mjete lidhëse me dispersion

Lëndë lidhëse prej rrëshire silikoni

Lëndë lidhëse silkoni

Rërë mermeri e bardhë e selektuar

Pigmente boje

Produkte te ngjashme