Secondary Adv

Suva gelqerore ekologjike per mure te brendshme Calceclima Ambiente, Rofix Albania

Rofix Albania

 Përshkrimi

RÖFIX CALCECLIMA AMBIENTE

Suva për brenda me bazë gëlqere

 

- Përshkueshmëri e lartë

- Fortësim me tensione të reduktuara

- Pa lëndë hidrofobuese

 

Përshkrimi i produktit

Suva e poshtme per mure te brendshme dhe tavane mbi bazamente normale suvash.

Suva gëlqerore ekologjike për ndërtesa banimi, rregullator i klimës së dhomës, për bazamente moderne.

 

Baza materiale

Gëlqere hidraulike natyrale

Gëlqere e pashuar

Cementimento Portland falas

Rerë gëlqerore me cilësi të lartë

E lirë nga dispersionet e lëndëve

Produkte te ngjashme