Secondary Adv

Suva termoizoluese me baze gelqere Calceclima Thermo, Rofix Albania

Rofix Albania

 Përshkrimi

RÖFIX CALCECLIMA THERMO

Suva me bazë gëlqere termoizoluese

 

- Vlere e larte izoluese

- Lende e pare natyrale dhe ekologjike

- Mbrojtje e lartë nga zjarri

 

Përshkrimi i produktit

Suva me gëlqere termoizoluese, ekologjike, biologjike, rregullatore e klimës së brendshme për ndërtesat moderne.

 

Baza materiale

Gëlqere hidraulike natyrale

Gëlqere e pashuar

Rerë gëlqerore me cilësi të lartë

Agregati i dritës minerale shumë izoluese bazuar në silikate

E lirë nga dispersionet e lëndëve

Produkte te ngjashme