Secondary Adv

Vide niveluese per skele, Skela Lybesha

Skela Lybesha

 Përshkrimi

Vida niveluese esheshte perbehet nga tubi industrial I rrumbullaket ( 38 x 4 mm ) me dimension ( 50 cm ) ( 70 cm ) (100 cm )Pllake baze 150 x 150 x 5 mm dhe dado krahu .

Produkte te ngjashme