Secondary Adv

Sistem me mentesha te fshehura per dere ballkoni, dritare etj, M Sora

M Sora
Sistem me mentesha te fshehura per dere ballkoni, dritare etj

Shfaq kontaktet Dergoji email
kompanise

 

 Përshkrimi

Sistem me mentesha te fshehura per dere ballkoni, dritare etj

Roto Designo është sistem i menteshave të fshehta për dritare dhe dyer ballkoni që mundëson peshë deri në 150kg.

Ky sistem është i përshtatshëm per Pvc, Dru, Alumin, ku nuk shihen as menteshat dhe as kapakët.. pra mundëson pamje më të bukur të dritares tuaj.