Secondary Adv

Trapan Kombinat TE 60 ATC, Hilti Albania

Hilti Albania

Pershkrimi

Trapan Kombinat TE 60-ATC
Trapan kombinat i pershtatshem per shpime deri ne diameter 36mm dhe per thyerje
Impakti i goditjes: 7.3 J
Shpejtesia e rrotullimit: 350 rpm marshi i pare
Sistem sigurie: ATC
Sistem antivibrimi: AVR

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme