Secondary Adv

Gur fresibel i madh Bosch GWS 22-230 J, Pina Sh.p.k - Bosch Albania

Pina Sh.p.k - Bosch Albania

 Përshkrimi

Gur fresibel i madh Bosch GWS 22-230 J

 

Guri fresibel I madh GWS 22-230 J Professional jep performancë efikase për aplikime të ndryshme prerëse dhe bluarëse në kategorinë 2.200 W. Motori i tij 2,200 Watt siguron rezultate me fuqi të lartë për punën e përgjithshme.

Për më tepër, dizenjimi i tij i ergonomik dhe kompakt mundëson pune të rehatshme për përdorim të gjithanshëm. Ky aparat është menduar për prerjen dhe zmerilimin e metaleve, pllakave dhe tullave.

Produkte te ngjashme