Secondary Adv

Kondicioner mural inverter me nivel te ulet zhurme A++ 18 BTU ARIELLI, J&B Electronics

J&B Electronics

 Përshkrimi

Kondicioner mural inverter me nivel te ulet zhurme A++ 18 BTU ARIELLI

 

Specifika teknike

Kategoria: Mural

Teknologjia: Inverter

Funksionet: Ngrohje/Ftohje

Fuqia ne BTU: 18000 BTU

Klasi i energjisë në ngrohje: A+

Klasi i energjisë në ftohje: A++

Gazi: R32 Ekologjik

Funksion i rregullimit të lagështirës: Po

Filta antibakterial: Po

Niveli i zhurmës split: 53 dB

Niveli i zhurmës kompresor: 65 dB

Funksion turbo: PO

Funksion temp në ngrohje: min -15″C dhe max +43″C

Ristartim automatik: Timer 24 orë: Po

Dimensionet: Split: 90 x 31 x 23 cm