Secondary Adv

Lavatrice me motorr inverter me konsum te ulet uji dhe energjie AEG, J&B Electronics

J&B Electronics

 Përshkrimi

Lavatrice me motorr inverter me konsum te ulet uji dhe energjie AEG 

 

Specifika teknike

Marka – AEG

• Modeli – L7FNE48S

• Lloji – ngarkim përpara

• Kapaciteti larës, kg – 8

• Shpejtësia maksimale e shpimit, rpm. – 1400

• Klasa e re e efikasitetit të energjisë nga viti 2021. – B

• Dimensionet e produktit (AxPxG), mm – 847x597x600

• Garanci, muaj – 24

• Konsumi i ujit 100 cikle, litra – 4300

• Konsumi i energjisë për 100 cikle, kWh – 54

• Motori inverter Po (Motori me inverter ka një garanci 10-vjeçare nga prodhuesi.)

• Niveli i zhurmës gjatë larjes, dB (A) –

• Niveli i zhurmës gjatë shpimit, dB (A) – 75

Produkte te ngjashme