Secondary Adv

Aspirator inkaso total me motorr kermill GOREX, J&B Electronics

J&B Electronics

 Përshkrimi

Aspirator inkaso total me motorr kermill GOREX

 

Ngjyra:   Inoks

Lloji: Inkaso Totale

Permasat: 60 (gjeresi 52cm)

Ndricimi: shirit led

Fuqia thithese: 650m3

Numri I filtrave: 1

Materiali I filtrave: alumin

Komandat: Butona 4, 3 nivele dhe 1 ndricim

Lloji i motorrit : Kermill

Produkte te ngjashme