Secondary Adv

Furre inkaso inoksi me klase energjie A GOREX, J&B Electronics

J&B Electronics

 Përshkrimi

Furre inkaso inoksi me klase energjie A GOREX

 

Ngjyra:  Inoks

Klasi i energjise:  A

Kapaciteti: 56 lt

Konsumi me program standart:  0.75 kwh/cikel

Konsumi me ventilim: 0.74kwh/cikel

Kontrolli: 3 manopula mekanike (programi dhe temperatura)

Nr i programeve: 5

Te dhena: 1 tave dhe 1 zgare, 2 shtresa xhami

Produkte te ngjashme